Windows 8 ieslēgsies pāris sekundēs
Publicēts 9. septembrī, 2011.
Pilnā sparā norit Microsoft nākamās operētājsistēmas Windows 8 izstrāde un par šo procesu atbildīgie programmētāji un projektu vadītāji ik pa laikam tīmeklī uzstājas ar īsiem priekšnesumiem, kuros pastāsta par jauno operētājsistēmu.

 

Līdz šim jau bijuši izklāsti par to, ka pārlūkā My Computer varēs bez papildus programmu palīdzības atvērt īsos failus un piekļūt virtuālajiem "cietajiem" diskiem, bet jaunākā informācija liecina, ka Windows 8 no līdzšinējām operētājsistēmām pozitīvā nozīmē atšķirsies arī ar ielādes laiku.

Būtiskākā atšķirība, no vecākas paaudzes operētājsistēmām ir tā, ka beidzot darbu ar datoru, tiek aizvērta tikai lietotāja sesija, turpretim operētājsistēmas kodola funkcijas tiek saglabātas nelielā failā un, ja tā var teikt, gaida signālu "mosties" un turpināt darbu. Būtībā šī funkcija līdzinās datoru hibernēšanas režīmam.

Galvenais ieguvums no hibernate funkcijas izmantošanas Windows 8 izslēgšanas laikā - startējot sistēmu ielāde notiek daudz ātrāk, - burtiski pāris sekunžu laikā.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: