Vismazākā kamera pasaulē drīz nonāks pārdošanā
Publicēts 1. jūlijā, 2010.
Spiegu ierīcēm vienmēr ir bijusi sava pielūdzēju auditorija. Šāda veida interesanti jaunumi nepaliek nepamanīti, jo piesaista uzmanību ne tikai ar oriģinalitāti, bet arī kvalitāti. Šoreiz kompānija "Exemode" papildina digitālo minikameru līniju ar modeli, kas tiek apzīmēts ar SQ30m indeksu.

Jaunā minikamera ir kompakts un ērts gadžets, kas vienmēr būs pa rokai lietotājam uzņemt visspilgtākos un negaidītus dzīves momentus. Lai arī ierīcei ir pieejama cena un vienkāršs neuzkrītošs dizains, japāņu ražotājs šo ierīci pozicionē kā vismazāko foto un videokameru pasaulē. 

Ierīces izmēri nepārsniedz 53×19×23 mm, bet tās svars - 21 grams. SQ30m izšķirtspēja – tikai 1,92 pikseļi (kas nav salīdzināms ar izšķirtspēju, kuru piedāvā mūsdienu digitālās kameras). Kā atzīst ražotājs, SQ30m veic video un foto uzņemšanu retro stilā, piedāvājot „mīkstos toņus un pakāpeniskas krāsu pārejas”.



Bilžu izšķirtspēja ir ne vairāk kā 1280×1200 pikseļi, bet video – 320×240 pikseļi ar ierakstīšanas ātrumu 8 kadri sekundē. SQ30m ir pieejams četrās krāsās, bet papildus noņemamā lēca palīdzēs uzņemt makro 15 cm attālumā. Visi uzņemtie materiāli tiek saglabāti iebūvētā 64 МB flešatmiņā, bet tā nav robeža. Pateicoties papildus kartei ierīces atmiņas apjoms pieaug līdz 2 GB. 

Gaidāms, ka pārdošanā SQ30m nonāks jūlija sākumā, un maksās apmēram 70 ASV dolārus.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: