Visbiežāk jokojas par caurumiem un traipiem apģērbos
Publicēts 1. aprīlī, 2010.
Jauniešu vidū Joku diena jeb 1.aprīlis ir ļoti populārs. Vispopulārākais izjokošanas veids jauniešu vidū ir mānīšanās par caurumu apģērbā vai traipiem, secināts "Zelta zivtiņas" klientu aptaujā.

Joku dienā ar joku par caurumu apģērbā savus draugus apmāna 25%, bet par traipu apģērbā izjoko 37% aptaujāto jauniešu. Vēl starp jauniešiem cieņā ir aprīļa jokošanās par atirušu pogu, kā arī draugu apmānīšana par vaļējām kurpju auklām vai nosmērētu muguru

Vidēji desmit reizes dienā izjokoti no paziņām, klases biedriem un draugiem tiek 74% respondentu, savukārt 43% aptaujāto atzinuši, ka 1.aprīlī paši jokojas, izāzējot visus pēc kārtas.

Aptaujātie jaunieši atzinuši, ka šogad 1.aprīlī plāno izjokot gan skolotājus, draugus un kolēģus, gan vecākus, māsas un brāļus, kā arī nejauši satiktus cilvēkus. Tāpat lielākā daļa aptaujāto jauniešu atzinuši, ka arī šogad plāno savus draugus pārsteigt ar kādiem īpaši oriģināliem jokiem.

Kā norāda viens no "Zelta zivtiņas" seriāla varoņiem Alekss, 1.aprīlis ir viena no gaidītākajām dienām gadā, jo šajā dienā ikvienam ir atļauts jokoties, un tāpēc mānīšanās birst kā no pārpilnības raga. Šajā dienā jo īpašs izaicinājums ir izgudrot tādus jokus, kuriem ne vien notic, bet arī gardi par tiem pasmejas.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: