"Twitter" piedzīvo pirmos nozīmīgākos uzlabojumus
Publicēts 16. septembrī, 2010.
Sociālais tīkls "Twitter", kurā lietotāja vēstījumam jāiekļaujas 140 rakstu zīmēs, piedzīvojis savus pirmos nozīmīgākos uzlabojumus.

Izmaiņas ir vairākas, taču to galvenais mērķis esot padarīt vienkāršāku iespēju aplūkot foto un video. Piemēram, citu lietotāju ievietotie foto un video tagad parādīsies lapas labajā pusē, līdz ar to nebūs jāver vaļā jauna lapa. Kā ziņo "Wired", "Twitter" vienojās par sadarbību ar 16 mediju kompānijām, tai skaitā "YouTube", "Flickr", "Vimeo", lai saņemtu atļauju ievietot tajos atrodamos foto un video savā lapā.

 

Pēc šā paša izdevuma vēstītā, tagad, uzklikšķinot uz tvīta, labajā pusē parādīsies arī plašāka informācija, piemēram, attiecīgā tvītotāja profila informācija. Tāpat radītas vairākas īsceļu taustiņu kombinācijas, lai būtu vieglāk izmantot tīklu.

Tāpat tagad parādās arī īstais tvītotāja vārds, savukārt meklējot var atlasīt tikai tvītu attiecīgajā atrašanās vietā vai tikai ar saitēm, norāda portāls "TechCrunch".

Viedokļi par jauninājumiem atšķiras - daži uzskata, ka tagad tviteri būs grūtāk lietot, citi uzskata, ka tas kļūs ērtāks, vēl citi savukārt spriež, ka izmaiņas apgrūtinās dažādu uz "Twitter" balstītu lietojumprogrammu izstrādātāju dzīvi. Analītiķi to nodēvējuši par būtisku evolūciju.

Kopumā "Twitter" ir 160 miljoni lietotāju, katru dienu piesakoties vairāk nekā 370 000 jaunu tvītotāju.

Lietotājiem jaunais formāts tiks piedāvāts pakāpeniski vairāku nedēļu laikā.

BBC piebilst, ka nesen "Twitter" iepazīstināja ar iespēju reklāmdevējiem sponsorēt tvītus, kas parādās, kad lietotājs veic meklēšanu ar noteiktiem atslēgvārdiem. Tiek norādīts, ka reklāmdevēju ieguvumi ir skaidri, ja izdodas panākt, ka lietotāji pavada vairāk laika lapā un ielūkojas tajā biežāk 


Komentāri (1)
Rauda: Prognozēju, ka twitter ar laiku kļūs par īstu darba platformu reklāmdevējiem. Jau tagad varam novērot šo tendenci.
16/09/2010 12:05
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: