Starbucks piedāvā norēķināties ar mobilo telefonu
Publicēts 21. janvārī, 2011.
Starptautiskais kafejnīcu tīkls "Starbucks Corp." trešdien ASV veikalos sāka piedāvāt klientiem iespēju par dzērieniem samaksāt ar mobilo telefonu palīdzību, tādējādi atvieglojot to pirkumus.

Kompānija norādīja, ka mobilā maksājumu sistēma, kas tikusi pārbaudīta vairākās pilsētās kopš pērnā gada, paplašināta līdz gandrīz 6800 "Starbucks" veikaliem visā valstī un vairāk nekā 1000 kafejnīcu "Target" veikalos.

Kamēr patērētāji Japānā jau gadiem var norēķināties par noteiktiem pirkumiem ar mobilajiem telefoniem, šī sistēma ir tikai attīstības fāzē ASV.

"Starbucks" pavēstīja, ka tās mobilo maksājumu programma būs lielākā ASV.

Kompānija paziņoja, ka "Blackberry" un "iPhone" viedtelefonu, kā arī portatīvo mūzikas atskaņotāju "iPod Touch" īpašnieki, kuri būs bez maksas lejupielādējuši "Starbucks Card" aplikāciju, varēs iegādāties dzērienus, vienkārši pie kases novicinot savas mobilās ierīces gar skeneri.

Skeneris nolasa uz ekrāna esošo svītrkodu un debetē pirkumu no "Starbucks Card", kura var tikt papildināta ar naudu, izmantojot kredītkarti vai interneta maksājumu pakalpojumu "PayPal".

""Starbucks" paredz, ka mobilie maksājumi piesaistīs klientus, kuri vēlas piedzīvot ātru, vieglu un ērtu maksāšanu ar saviem mobilajiem telefoniem," uzsver kompānija.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: