Sony Ericsson jaunie "Xperia" viedtālruņi
Publicēts 16. februārī, 2010.
"Sony Ericsson" ražotājs “Mobile World Congress” izstādē Barselonā nācis klajā ar paziņojumu par diviem jauniem telefona modeļiem "Xperia X10 Mini" un "Xperia X10 Mini Pro", kas pieejami ar "Google Android" 1.6 operētājsistēmu.

“Communication Entertainment” modeļu sērijas ierīces tiek uzskatītas par "Xperia X10" kompaktākajām versijām. Tālruņi atšķiras ar Qwerty klaviatūru, kas pieejama tikai "Mini Pro", kā arī izmēriem un svaru.

"Mini Pro" izmēri ir 90 x 52 x 17 mm, bet tā svars 120 g. Savukārt "Xperia X10 Mini" izmēri ir 83 x 50 x 16 mm, un tā svars 88 g.

Abi tālruņi ir aprīkoti ar 2,55 collu skārienjūtīgu QVGA ekrānu, “Timescape” sociālo mediju un īsziņu programmatūru, 5 Mpix kameru, Bluetooth savienojamību, Wi-Fi internetu, A-GPS, kā arī HSPA un EDGE. Jaunajos modeļos pievienoti arī standarta Micro USB un 3,5 mm pieslēgvieta austiņām.

Xperia modeļi būs pieejami gada otrajā ceturksnī. To cena šobrīd vēl nav zināma.

Papildus Sony Ericsson laidis klajā arī tālruni “Vivaz Pro”, otru ierīci pasaulē, kas spēj uzņemt 720P video. Arī “Vivaz Pro” tālrunis ir aprīkots ar izbīdāmu klaviatūru, 5,1 Mpix kameru, A-GPS, 3,5 mm audio pieslēgvietu un 3,2 collu lielu ekrānu. Tālrunis veikalu plauktos parādīsies šā gada vidū. Zināms, ka ierīce būs aprīkota ar 720Mhz procesoru un ilgdzīvojošu bateriju.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: