Škoda prezentēs divus RS+ automobiļus
Publicēts 10. maijā, 2010.
Jau šonedēļ pie Vertera ezera Austrijā notiks gada lielākais Volkswagen Golf GTI automobiļu īpašnieku saiets, kurā izdevību atrādīties izmanto arī citi Volkswagen koncerna ražotāji.

Jau ziņojām, ka Vertera ezera krastā ar vērienīgu ekspozīciju un vairākiem speciāli šim sarīkojumam sagatavoties A1 uzstāsies Audi. Tagad kļuvis zināms, ka ko īpašu plāno prezentēt arī Škoda.

Čehu ražotājs uz Austriju vedīs divus īpašus RS modeļus - Fabia RS+ un Octavia RS+, kā arī S2000 klases rallija mašīnas.

Ekspozīcijas centrālā loma tomēr tiks atvēlēta abiem RS+ automobiļiem, kas no standarta RS atšķiras ar speciāliem virsbūves apdares dizaina elementiem un krāsu kombinācijām.
"Divu krāsu kombinācija ataino auto unikālo raksturu - zaļie toņi atspoguļo mūsu pieredzi rallija trasēs un saikni ar S2000 klases auto, bet pelēkie toņi simbolizē auto sportisko garu un vienkāršību," tā, runājot par Fabia RS+, saka Škoda Auto galvenais dizainers Jozefs Kabans.

Var atzīmēt, ka bez unikāla virsbūves noformējuma, Fabia RS+ ir arī jauni priekšējie lukturi, radiatora režģis, ventilācijas atveres motora pārsegā, kā arī jauns interjers.

Līdzīgas krāsu kombinācijas un dizaina principi izmantoti arī Octavia RS+ izveidē.

 


Komentāri (2)
jaanis: Fabia ar laba izskatās http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2010/05/skodaconceptsworthersee.jpg
10/05/2010 12:52
Uldis: Sveiks, Jaani!
10/05/2010 12:52
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: