'Samsung' prezentē vieglos 'Notebook 9' sērijas klēpjdatorus
Publicēts 13. janvārī, 2011.
Samsung Electronics Starptautiskajā Patērētāju Elektronikas izstādē (CES) 2011 Lasvegasā ir prezentējis Samsung Notebook 9 sērijas klēpjdatorus. Notebook 9 sērijas premium klēpjdatori ar 13 collu ekrānu, pateicoties to nelielajam 1,31 kilogramu svaram un 16,3 milimetru biezumam, ir piemēroti lietotājiem, kas tiecas pēc labākā itin visā – gan dizaina, gan veiktspējas, gan lietojamības jomā.

Samsung Notebook 9 sērijas klēpjdatori ir aprīkoti ar košiem SuperBright Plus ekrāniem (400nit), kas spēj atveidot 16 miljonus krāsu, un ir ietērpti dūralumīnija metāla sakausējuma korpusā. Notebook 9 sērijas ultra premium klēpjdatori piedāvā spožu un košu attēlu, premium klases ārieni un optimizētus veiktspējas parametrus.

Kompakts un viegls

Notebook 9 sērijas klēpjdators ir radīts tiem, kas lepojas ar savu profesionalitāti un kurus apmierina tikai pašas labākās lietas un iespējas.

Klēpjdators ir veidots no dūralumīnija, kas ir viegls, taču divreiz izturīgāks materiāls par alumīniju, tas tiek izmantots modernu lidaparātu izstrādē. Strādājot pie premium kategorijas klēpjdatora dizaina izstrādes, Samsung Notebook 9 sērijas dators tika pakļauts ļoti nopietniem testa pārbaudījumiem, lai pārliecinātos, ka šis produkts ir pietiekami izturīgs, lai to varētu lietot gan mājās, gan arī ārpus tās.

Notebook 9 sērijas datora augstā ekrāna kvalitāte apliecina to, ka mobilitātes vārdā nebūt nav jāziedo attēla kvalitāte. Šī datora SuperBright Plus ekrāns ar 400nit līmeņa spilgtumu, kas ir divas reizes augstāks rādītājs kā parastajam ekrānam, košu krāsu atveidi (16 miljoni krāsu) un Super Contrast kontrasta attiecību (1300 : 1), padara to par vienu no vislabākajiem klēpjdatora ekrāniem, kāds šobrīd ir pieejams tirgū. Tā svaigais un dzīvīgais izskats multivides materiāliem liek burtiski atdzīvoties, lietotājiem dāvājot neaizmirstamu datorspēļu baudījumu. Katrs no šiem 16 miljonu krāsu toņiem attēlo un veido kristālskaidru attēla kvalitāti, kas kalpo kā apliecinājums Samsung līderībai ekrānu industrijā.

Notebook 9 sērijas premium kategorijas klēpjdatora ekrāns nodrošina arī modernu lietojamību un piedāvā veiktspēju uzlabojošas funkcijas. Izmantojot apkārtējās vides apgaismojuma sensorus, automātiskā ekrāna gaišuma kontroles funkcija mēra apkārtnē esošās gaismas intensitāti un automātiski pielāgo ekrāna spilgtumu gan optimālām lietošanas ērtībām, gan arī ar nolūku ietaupīt baterijas enerģiju. Šo novatorisko funkciju papildina arī automātiskais tastatūras apgaismojums, kas tumšākā vidē piedāvā gaišāku taustiņu izgaismojumu, un pretēji.

Inovācijas datora komponenšu tehnoloģijās

Notebook 9 sērijas klēpjdatora smalkais dizains un ekrāns nebūt neaizēno tā veiktspēju. Datora aprīkojumā ir Microsoft Windows 7 operētājsistēma un otrās paaudzes Intel Core i5/i7 processors* ar līdz pat 8 GB operatīvo atmiņu. Tāpat arī, pateicoties Intel Turbo Boost 2.0 tehnoloģijai, Notebook 9 klēpjdators spēj paaugstināt savu veiktspēju, dinamiski pārdalot procesora jaudu tur, kur tā ir visvairāk vajadzīga – līdz ar to lietotājs var sev nepieciešamo paveikt ātrāk un vieglāk, tai pat laikā arī taupot klēpjdatora baterijas enerģiju.

Samsung Fast Start tūlītējā ieslēgšanās funkcija ļauj lietotājam sākt darbu 12 sekunžu laikā un ļauj izjust patiesi mobilu dzīvesveidu. Savukārt 128/256 GB cietvielu disks (SSD) nodrošinās pietiekami daudz vietas gan personīgajai, gan profesionālajai dzīvei. Notebook 9 klēpjdators nodrošina par 60 procentiem ātrāku datora ielādi nekā to spēj klēpjdators ar parasto cieto disku (HDD). Notebook 9 klēpjdators arī nodrošina paaugstinātu izturību un pazeminātu trokšņu un pārkaršanas līmeni. Papildus iepriekšminētajam, Samsung Fast Start tehnoloģija datoru no Sleep režīma spēj pamodināt trīs sekunžu laikā. Uzlabotajā miega jeb Sleep režīmā dati tiek arī saglabāti gan uz SSD diska, gan arī iebūvētajā atmiņā, līdz ar to visa informācija saglabāsies pat tad, ja pēkšņi pazudīs strāvas padeve vai datoram tiks izņemta baterija.

Notebook 9 sērijas klēpjdatora baterija spēj funkcionēt līdz pat trim reizēm ilgāk, kā tipiska klēpjdatora baterija. PowerPlus ir Samsung optimizētā baterijas uzlādes tehnoloģija, kas, apvienojumā ar klēpjdatora energoefektīvo litija polimēru bateriju, pagarina tās darbības mūžu.

Savukārt 1,3 megapikseļu iebūvētā tīmekļkamera ļauj lietotājiem uzņemt skaidrus video un fotogrāfijas. Notebook 9 klēpjdators ir aprīkots arī ar lielu, modernu, pilnībā skārienjutīgu skārienpaliktni, kas nodrošina ērtu veidu, kā lietot klēpjdatoru.

 


Komentāri (1)
Roberts: Zvērīgi labi datori izskatās... Jācer, ka arī es tādus varēšu atļauties kaut kad!
14/01/2011 14:25
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: