Samsung prezentē GALAXY S II viedtelefonu
Publicēts 17. februārī, 2011.
Samsung Electronics prezentējis GALAXY S II (Modelis: GT-I9100) – plānu (8,49 mm) un vieglu divkodolu procesora viedtelefonu, kas apvieno attēla kvalitāti ar iespaidīgu veiktspēju.

Samsung GALAXY S II izmanto jaunāko, pasaulē visstraujāk augošās mobilo ierīču operētājsistēmas Android versiju - 2.3 Gingerbread. Viedtelefons ir aprīkots arī ar četriem jaunākajiem Samsung integrētā satura un izklaides servisiem, kas nodrošina ērtu un tūlītēju piekļuvi mūzikai, spēlēm, grāmatām un žurnāliem, kā arī sociālo tīklu pakalpojumiem.

Ar divkodolu procesoru un modernām savienojumu iespējām Samsung GALAXY S II sevī apvieno ātrumu un spēku, kas nodrošina efektīvu mobilo funkciju lietošanu. Divu kodolu procesors piedāvā nevainojamu vairākuzdevumu režīmu, ļaujot momentāni pārslēgties starp aplikācijām. Izcila 3D grafiskā veiktspēja padara spēles un video atskaņošanu ātru un vienmērīgu, savukārt tādas populāras interneta vietnes kā Google, Yahoo un YouTube ielādējas momentāni.

Līdz ar HSPA+ (21 Mbit/s) standarta savienojuma atbalstu Galaxy S II nodrošina paaugstinātu lejupielādes ātrumu, savukārt Bluetooth 3.0+HS savienojuma atbalsts samazina datu pārsūtīšanas laiku.

Lietotājiem, kas vēlas radīt paši savu saturu, Samsung GALAXY S II piedāvā 8 megapikseļu kameru, kas atbalsta arī 1080p HD video ierakstu. Lietotāji var vienkārši koplietot sava tālruņa saturu ar citām šo tehnoloģiju atbalstošām ierīcēm, izmantojot bezvadu savienojumu.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: