Par ķīlnieces sagrābšanu lielās Facebook
Publicēts 28. jūnijā, 2011.
ASV kāds noziedznieks ieslēdzās moteļa istabā ar ķīlnieci un par visu incidentu, arī apšaudi ar policiju, lielījās ierakstos savā sociālā tīkla "Facebook" kontā, ziņo informācijas tehnoloģiju (IT) portāls "News.com".

 

Kā raksta portāls, Džeisona Valdeza ieraksti izraisīja komentārus no viņa draugiem un radiem. Daži no komentāriem lūdza viņam pārtraukt ķīlnieka sagrābšanu, bet citos radinieki, kas skatījās incidenta norisi televīzijas ziņu ārkārtas tiešraidē, Valdezu brīdināja par policijas specvienības ierašanos un izvietojumu ap moteļa ēku.

"News.com" raksta, ka pēc incidenta dramatiskām beigām - policijai ielaužoties moteļa numurā, Valdezs pats sevi sašāvis - tiek apsvērts, vai ķīlnieces sagrābēja "Facebook" draugus un radus neapsūdzēt kārtības sargu darba traucēšanā.

Valdezs, kurš iebarikādējas moteļa numurā, ar ķīlnieci bēgot no policijas, kas viņu meklēja uz aresta ordera pamata par narkotiku glabāšanu, licies pacilāta garastāvoklī, ierakstos nosaucis savu ķīlnieci par "skaistuli" un publicējis viņas fotogrāfiju.

Kā informē "News.com", pēc 16 stundu ilgās "drāmas", sevi sašāvušais Valdezs ievietots slimnīcā ļoti smagā stāvoklī. Portāls arī norāda, ka ne visi radi un draugi, kas ielaidās "Facebook" sarakstē ar Valdezu, atbalstīja viņa rīcību. Atbildot uz nicīgu komentāru par policistiem, kas atrodas moteļa tuvumā, kāds ķīlnieces sagrābēja radinieks lakoniski raksta: "Vecīt, tu esi idiots!"


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: