Nākamie iPad un iPhone ar divkodolu videoprocesoru
Publicēts 18. janvārī, 2011.
Nākamās paaudzes planšete iPad un viedtālrunis iPhone tiks pie jaunākā Apple A4 centrālā divkodolu procesora ar divkodolu grafisko procesoru.

Galvenais ieguvums no lielākas veiktspējas grafiskā procesora uzstādīšanas ierīcēs būs iespēja izmantot vēl augstākas izšķirtspējas ekrānus, kā arī bez aiztures atskaņot līdz pat 1080p videomateriālus, atsaucoties uz appleinsider.com, vēsta CNN.

Līdz ar šīm ziņām tiek pamatotas iepriekš izskanējušās baumas, ka iPad 2, kuram jāiznāk vēl šā gada pirmajā pusē, varētu saņemt ekrānu ar Retina struktūru, kura izšķirtspēja ir divas reizes lielāka, bet pikseļu skaits četras reizes lielāks nekā līdzšinējam ekrānam. Kā norāda CNN, ja iPad tiks aprīkots, kā tiek ziņots šobrīd, tā būs ierīce, kas spēs krietni vien vairāk, nekā tikai teicamā kvalitātē atskaņot augstas izšķirtspējas video.

Tāpat tiek ziņots, ka vasaras vidū Apple izlaidīs arī iPhone 5. Pagaidām nekādas konkrētas informācijas par topošo viedtālruni nav, taču CNN norāda, ka arī tam būšot vairāku kodolu centrālais procesors un pēc būtības iPhone 5 būs pamatīgi pārbūvēts iPhone 4.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: