'Motorola' ir atgriezusies un piedāvā 'Defy'
Publicēts 29. decembrī, 2010.
Motorola oficiālais izplatītājs Baltijas valstīs Bajtel.LV sācis piedāvāt pasaulē pirmo Android "Dzīves drošo" tālruni – Motorola Defy. Motorola Defy ir drošs pret putekļiem un skrāpējieniem, kā arī tās spēs izturēt pusstundu atrodoties ūdenī.

Motorola Defy ir drošs pret mitrumu, skrāpējieniem un putekļiem, tas pasargā no dzīves likstām, kurās tik bieži cieš pārējie tālruņi. Komplektēts ar CrystalTalk PLUS un aprīkots ar diviem mikrofoniem, DEFY spēj atšķirt balsi no apkārtējiem trokšņiem un sarunu biedrs dzirdēs labāk nekā izmantojot citus tālruņus. Ar Adobe Flash Lite komplektētais interneta pārlūks un 3.7 collu WVGA ekrāns ļauj redzēt daudz vairāk nekā standarta pārlūkos.

Izvēlieties lietotājprogrammas, spēles un ekrānprogrammas no Android Market. Izbaudiet Google piedāvātos pakalpojumus - Google Search, Google Maps, Gmail, kā arī daudzus citus.

Komplektēts ar 5MP kameru ar auto fokusu ir labākais ceļabiedrs Jūsu darījumu vai atpūtas braucienus.

Defy var būt arī daļa no mājas digitālās dzīves (DLNA) nodrošinot ar iespēju straumēt video un audio failus, saglabāt un un rediģēt tos, kā arī, izmantojot DLNA funkciju savienot to ar jūsu mājas spēļu konsoli, datoru vai HDTV. Connected Music Player piedāvā Jums pārlūkot, klausīties, lejupielādēt vai augšupielādēt mūziku tieši no jūsu Motorola Defy.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: