'Logitech' iegūst septiņas 'CES 2011'novatorisma godalgas
Publicēts 1. decembrī, 2010.
Logitech ieguvusi septiņas 2011.gada CES novatorisma godalgas par izcilību dizainā un tehnoloģijās. Godalgas ieguvuši: Logitech tastatūras kontrolleris Google TV™, Logitech TV kamera, Logitech bezvadu tastatūra ar saules baterijām K750, Logitech HD tīmekļkamera C910, Logitech bezvadu pele datorspēlēm G700, Logitech bezvadu austiņas F540 un Logitech bezvadu austiņas G930.

"Logitech ir saviļņots, ka septiņi mūsu produkti pagodināti ar CES novatorisma godalgu," sacīja Džeralds P. Kvindlens, Logitech prezidents. "Šie izstrādājumi uzskatāmi demonstrē Logitech apņemšanos virzīt novatorismu un nodrošinot cilvēkiem jaunus veidus, kā izmantot digitālo pasauli."

Integrēto māju sistēmu godalga: Logitech tastatūras kontrolleris Google TV, kas  komplektā ar Logitech Revue™ un Google TV™ palīdz nodrošināt viengabalainu kontroli pār Google TV un mājas izklaides ierīcēm: HDTV, DVR vai AV sistēmām. Kad Logitech Revue un Google TV ir uzstādīts, Logitech tastatūras kontrolleri var lietot, lai pārvietotos un mijiedarbotos ar jauno saturu, kas nu pieejams lielākajā un labākajā augstas izšķirtspējas ekrānā mājā – TV ekrānā.

 

Logitech tastatūras kontrollerim ir viss nepieciešamais, lai vadītu Logitech Revue ar Google TV, tam jau ir pazīstamais tastatūras izkārtojums, tādejādi to var sākt lietot bez īpašas mācīšanās. Tam ir skārienpaliktnis ar ritināšanas funkciju, kā arī atgriešanās un sākuma pogas, lai varētu ērti pārvietoties pa tīmekļa lapām.

Bez jau ierastās rakstīšanas un peles funkcijas, kontrollerim ir pogas, lai kontrolētu jūsu televizoru un audio/video uztvērēju. Tās ļauj jums ieslēgt TV, uzgriezt skaļumu skaļruņos neizmantojot citu pulti.  

Godalga personiskās elektronikas kategorijā: Logitech TV kamera Google TV™ ļauj jums veikt un saņemt augstas izšķirtspējas zvanus jūsu augstas izšķirtspējas televizorā - nav nepieciešams dators. Izmantojot USB pieslēgvietu to viegli saslēgt ar Logitech Revue garantētiem izteiksmīgiem un skaidriem attēliem, pateicoties Carl Zeiss optikai un pirmšķirīgai kvalitātes skaņai, ko varat sagaidīt no Logitech tīmekļkamerām.

TV kamerai ir platleņķa lēcas, kas fiksē plašu dzīvojamās istabas skatu, tādejādi jūsu draugi un ģimenes locekļi var uzturēt brīvu un nepiespiestu sarunu. TV kamerai tāpat ir divi ciparu, vērstas darbības mikrofoni, kas samazina troksni un atbalsis dzīvojamajā istabā, un izmanto Logitech RightLight 2™ tehnoloģiju, lai pielāgotu attēlus sliktā apgaismojumā. Jūs tāpat varat izmantot 5x ciparisko tālummaiņu.  

Logitech Revue, Logitech TV kamera un Vid HD programmatūrakopā nodrošina augstas izšķirtspējas zvanus līdz 720p. Lai veiktu videozvanu, vienkārši pievienojiet Logitech TV kameru jūsu Logitech Revue, izvēlieties iepriekš instalēto Logitech Vid HD lietotni un tad veiciet zvanu ģimenes locekļiem vai draugiem, kuri arī izmanto Vid. Vid pieejama kā bezmaksas lejupielāde PC vai Mac lietotājiem.

Datoru ārējo ierīču godalga: Logitech bezvadu tastatūra ar saules baterijām K750 uzlādējas, kad ir gaisma ar tās iebūvēto saules paneli — lādēšanas kabeļi nav nepieciešami.  

Logitech pirmo tastatūru ar saules baterijām var uzlādēt telpu apgaismojums un, pilnībā uzlādēta, tā var darboties vismaz trīs mēnešus pilnīgā tumsā. Turklāt iebūvēts baterijas indikators novērš pārsteigumus.  

Papildu saules baterijas lietotne acumirklī nodrošina informāciju par bateriju uzlādi un brīdina, kad nepieciešama uzlāde un tai pat ir luksmetrs.

Tikai 1/3 colu plānā, elegantā Logitech bezvadu tastatūra ar saules baterijām izskatās patiešām labi. Noapaļotās malas un plānais profils, ar šo stilīgo, plūdlīniju tastatūru ir prieks strādāt!    

Uzstādot jaunu kvalitātes standartu, augstākās klasesLogitech HD Pro tīmekļkamera C910 ļauj jums ne tikai ierakstīt video satriecošā HD 1080p izšķirtspējā un veikt videozvanus vienmērīgā HD 720p izšķirtspējā, tai ir arī kristālskaidra stereo skaņa, kuru nodrošina divi mikrofoni – katrā tīmekļkameras sānā.  

Tikai pāris cm plānā C910 tīmekļkamera piešķir minimālisma piesitienu jūsu klēpjdatoram vai galddatoram.

Visām jaunajām Logitech HD tīmekļkamerām ir Logitech Fluid Crystal tehnoloģija, kas nodrošina video zvaniem un ierakstiem kristālskaidrus attēlus ar vienmērīgām kustībām un bagātīgām, reālistiskām krāsām. Uzņemtos HD videoklipus ar vienu klikšķi iespējams augšupielādēt Facebook™ un YouTube.

Optimizēta daudzspēlētāju tiešsaistes spēlēm, tai pat laikā piedāvājot precizitāti, kas nepieciešama šaušanas spēlēm,Logitech bezvadu pele datorspēlēm G700 ļauj jums justies ērti, dziļi spēlē un tās vadībā. Tās 13 precīzi novietotos taustiņus var programmēt, lai veiktu vienkāršas darbības vai sarežģītas makrokomandas ar vienu klikšķi, bet tie netraucē, kad tie nav nepieciešami.  Ātrdarbīgs bezvadu savienojums (1000 ziņojumi sekundē) dod jums spēļu kategorijas veiktspēju apvienojumā ar bezvadu brīvību.    

G700 ir konstruēta ar dabiskiem izliekumiem, lai labāk iegultu rokā, tādejādi varat turpināt ērti spēlēt, cik ilgi vien vēlaties. Ātrā savienojuma kabelis uzlādē peli pat tad, kamēr tā tiek lietota un tāpat nodrošina arī datu pārsūtīšanas iespējas pa kabeli, izmantojot LAN atbalstošu savienojumu.  

Veidota spēļdatoriem, Logitech bezvadu austiņas F540 ļauj jums pieslēgt līdz pat trijām ierīcēm – gan PS3™ un Xbox 360 – un nodrošina bezvadu stereo skaņu un balss sarunas bez vadiem. Visa nepieciešamā vadība ir tieši austiņās, arī neatkarīgi balss un spēļu skaļuma līmeņi, mikrofona apklusināšana un ievades selektors, kas ļauj jums pārslēgties starp jebkuru pievienoto skaņas avotu, nepieceļoties no dīvāna. Ērtības jums nodrošinās trokšņus izolējošā, ausi nosedzoša konstrukcija un pielāgojams polsterēts austiņu turētājs.

Logitech bezvadu austiņām ir F540 40 mm, ar lāzeru uzlabotas membrānas detalizētai stereo skaņai. Savukārt trokšņus slāpējošais mikrofons ļauj jums tērzēt un tikt skaidri sadzirdētam jūsu iecienītākajās PS3™ un Xbox 360 tiešsaistes spēlēs.

Datorspēļu godalga: Logitech bezvadu austiņas datorspēlēm G930 iegremdē jūs 7.1 Dolby telpiskajā skaņā, radot detalizētu, vērstu skaņas lauku, kas ļauj jums saklausīt pretiniekus pirms tie jūs pamana. Spēļu kategorijas bezvadu tehnoloģija izstrādāta īpaši divvirziena, nesaspiestas skaņas straumēšanai, lai jūs varētu koncentrēties uz spēli un lai jūs netraucētu parastā bezvadu sakaru kavēšanās vai traucējumi.  

G930 austiņas datorspēlēm ir pilnībā aprīkotas ar trīs programmējamiem G taustiņiem, kas ļauj jums pilnībā vadīt mūziku, balss pārveidošanu un tērzēšanu. Polsterēts austiņu turētājs atvaira nogurumu, kamēr plīša austiņu uzlikas atvieglo saskares punktus un slāpē nevēlamo troksni. Trokšņus slāpējošais mikrofons ļauj jūsu balsij būt skaļai un skaidrai, lai varētu sazināties ar savu komandu. Ja esi noskaņojies izlietot iebūvēto akumulatoru ar 10 stundu darbības laiku vienā maratona sesijā, komplektācijas lādēšanas sēdne ļauj viegli uzlādēt, turpinot lietot austiņas.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: