LG Optimus planšete pārdošanā nonāks jau septembrī
Publicēts 24. augustā, 2011.
LG Electronics (LG) planšetdators LG Optimus Pad (modelis LG V900) būs pieejams Baltijas tirgū jau no šā gada septembra.

 

LG Optimus Pad ar Google Android 3.0 operētājsistēmu un NVIDIA Tegra 2 mobilo procesoru ir pasaulē pirmais planšetdators ar 3D kameru, piedāvājot aizraujošas multivides iespējas ar pilnu augstas izšķirtspējas 1080p dekodēšanu.

LG Optimus Pad ekrāna izmērs pa diagonāli ir 8,9 collas un garumā - 149,4 mm, kas ir tāds kā vidusceļš starp mazāko un lielāko Samsung Galaxy Tab (tas kopumā pieejams trīs dažādos izmēros ar ekrāna diagonāli no 7 līdz 10,1 collai) un kā alternatīva analoga izmēra ierīcēm, ko piedāvā citi ražotāji, arī Samsung, kura piedāvājumā ir arī planšete ar 8,9 collu ekrānu.

LG Optimus Pad platuma/garuma attiecība ir 15:9, un ar to ērti piekļūt visām Android Market lietojumprogrammām. Savukārt tā 1280 x 768 WXGA izšķirtspēja nodrošina reālu multivides satura atveidošanu platekrāna formātā.

Planšete ar Android 3.0 operētājsistēmu atbalsta lielāku ekrāna izšķirtspēju, kā arī īpaši planšetdatoriem izstrādātas lietojumprogrammas - Google eBooks, Google Maps 5 un Google Talk. LG Optimus Pad izmanto 1 GHz Dual Core centrālo procesoru, lai vairākas lietojumprogrammas vienlaicīgi darbotos bez liekas aizķeršanās.

LG Optimus Pad ir pasaulē pirmais planšetdators ar 3D kameru, tas sniedz iespēju uzņemt dzīvīgus attēlus un video, ko vēlāk demonstrēt 3D televizorā (izmantojot HDMI savienojumu) vai tīmeklī - ar YouTube 3D. Savukārt lietpratēji novērtēs iebūvēto videokonferenču iespēju. Tāpat, pateicoties 1080p Full HD dekodēšanai, iespējams pārsūtīt augstas kvalitātes saturu uz televizoru.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: