LG ienāk portatīvo ierīču spēļu tirgū ar viedtālruni Optimus 3D
Publicēts 11. jūlijā, 2011.
LG Electronics (LG) ir paziņojusi par darbības sākšanu arvien pieaugošajā portatīvo ierīču spēļu tirgū, Korejas tirgū laižot klajā viedtālruni LG Optimus 3D un piedāvājot 17 stereoskopiskas 3D (S-3D) spēles, ko nodrošina lielais mobilo ierīču videospēļu izstrādātājs Gameloft.

 

''Īpašam mērķim paredzētu portatīvo spēļu platformu laiks ir pagājis,'' norāda LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Pārks. „Viedtālrunis LG Optimus 3D kalpo kā apliecinājums tam, ka moderno viedtālruņu nodrošinātās iespējas spēj konkurēt ar labākajām portatīvo spēļu ierīču iespējām. Mēs uzskatām, ka 3D formāts ir likumsakarīgs portatīvo ierīču piedāvāto izklaides iespēju turpmākās attīstības posms, un LG ir gatava šim izaicinājumam, piedāvājot viedtālruni Optimus 3D kopā ar aizraujošajām Gameloft spēlēm.''

Jaunajā viedtālrunī Optimus 3D būs iekļautas trīs sākotnēji instalētas Gameloft spēļu pilnas versijas, savukārt pārējās S-3D spēles viedtālruņu LG Optimus 3D īpašniekiem būs pieejamas lejupielādei par ievērojami zemākām cenām.

Trīs viedtālrunī iekļautās spēles ir „Asphalt 6: Adrenaline”, „N.O.V.A. — Near Orbit Vanguard Alliance” un „Let’s Golf!” 2.

''Saskaņā ar jaunākajiem datiem iOS un Android ierīces pārliecinoši ieņem arvien lielāku portatīvo spēļu ierīču tirgus daļu, rēķinot pēc ieņēmumiem. Nākamās paaudzes viedtālruņi, kuros ir nodrošinātas 3D iespējas, ievieš jaunu nozares standartu. Viedtālrunis Optimus 3D ļauj piedāvāt mūsu vispopulārākās spēles pilnīgi citai mērķauditorijai par ļoti konkurētspējīgām cenām,'' uzsver Gameloft prezidents Mišels Gilemo.

Viedtālrunī LG Optimus 3D iekļautā 3D spēļu ikona nodrošina piekļuvi vēl četrpadsmit S-3D spēlēm, kas ir pieejamas lejupielādei. Šīs spēles — Assassin’s Creed: Altaïr’s Chronicles, Avatar, Ultimate Spider Man: Total Mayhem, GT Racing: Motor Academy, Shrek Kart, Modern Combat 2: Black Pegasus, Real Football 2011, Star Battalion, N.O.V.A. 2 — Near Orbit Vanguard Alliance, Dungeon Hunter 2, Fishing Kings, BackStab, Eternal Legacy un Shadow Guardian — viedtālruņa Optimus 3D īpašniekiem pirmo trīs mēnešu laikā būs pieejamas par puscenu. Bezmaksas lejupielādei būs pieejama arī LG izstrādātā S-3D spēle Archer Craft.

''Viedtālruņu popularitātes straujā pieauguma iemesls ir iespēja savietot saziņas, interneta un izklaides vajadzības vienā ierīcē,” piebilst LG izpilddirektors Dr. Pārks. ''Viedtālrunī piedāvātās 3D iespējas var salīdzināt ar iespējām, ko televīzijā nodrošināja krāsu attēls, — tas ir pavisam cits skatīšanās piedzīvojums. Iespēja viedtālrunī spēlēt Gameloft 3D spēles sniedz desmitkārt lielāku izklaidi, kas iepriecinās ikvienu.''

LG Optimus 3D, kas ir pasaulē pirmais viedtālrunis ar pilnu S-3D atbalstu un Tri-Dual (divkodolu, divkanālu un duālās atmiņas) arhitektūru, nodrošina maksimālu veiktspēju un efektivitāti un lieliski atbilst spēļu un videoklipu informācijas apstrādes jaudas augstajām prasībām.

Sākotnēji lejuplādētās spēles būs pieejamas kopš izstrādājuma izlaišanas brīža, bet pārējās lejupielādējamās spēles kļūs pieejamas turpmāko mēnešu laikā.

Latvijā LG Optimus 3D būs pieejams jau augustā.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: