Latvijā sāk oficiāli tirgot iPhone 4S (VIDEO)
Publicēts 28. oktobrī, 2011.
Šodien Latvijā oficiāli sāk tirgot jaunāko "iPhone 4S" un esošajiem mobilo sakaru operatora LMT klientiem tas būs pieejams tikai par 1 latu, savukārt jaunajiem LMT klientiem par telefonu būs jāšķiras no nedaudz lielākas naudas summas - 49 latiem.

 

"Apple iPhone" jaunākais modelis "iPhone 4S" ar 16GB iekšējo atmiņu no šodienas būs pieejams visos LMT un tā dīleru veikalos, savukārt 32GB un 64GB modeļi būšot pieejami nedaudz vēlāk.

Jau ziņots, ka kopš 20.oktobra LMT mājaslapā var pieteikties "iPhone 4S" iegādei, un interese par "iPhone4S" esot ļoti milzīga, kaut arī LMT nav publiskojis konkrētus skaitļus. Pērn jauno "iPhone 4" izķēra 18 minūtēs, taču šogad, visticamāk, Latvijai piešķirta vēl lielāka "iPhone" kvota un atsaucoties uz pasaules medijiem, kas jau paziņojuši, ka arī jaunākais "iPhone 4S" izķerts visās valstīs un daži operatori liek saviem klientiem gaidīt vairākas nedēļas, iekams var piegādāt telefonus.

Latvijā ir vismaz 35 000 "iPhone" telefonu, no tiem vismaz 25 000, kas darbojas LMT tīklā, un vairāk nekā 10 000, kas darbojas "Tele2" tīklā. Šie telefoni, visticamāk, pirkti ārpus Latvijas, izvairoties no abonementa parakstīšanas ar operatoru, kas oficiāli izplata telefonus attiecīgajā valstī. Tie arī pirkti kā tā sauktie atsaistītie telefoni, kuru programmatūra nav jāmodificē, lai noņemtu aparāta piesaisti noteiktam operatoram.

 

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: