Latvijā pieejams Vodafone Vodafone 845
Publicēts 6. decembrī, 2010.
Līdzās citiem populārajiem Android tālruņiem, Bite Latvijas tirgū sāk piedāvāt Vodafone ražoto viedtālruni – Vodafone 845. Šis tālrunis sevī apvieno visas būtiskākās funkcijas – interneta pārlūks, epasts, Google kartes un GPS, sociālo tīklu aplikācijas un tamlīdzīgi, tomēr pieejams par pieņemamu cenu. Ziemassvētku akcijas ietvaros 1000 Vodafone 845 viedtālruņi tiek piedāvāti ar pirmo iemaksu 1 lats.

"Vodafone 845 ir piemērots tiem, kas ir nolēmuši lietot viedtālruni, lai izmantotu tā piedāvātās iespējas, bet nevēlas par to maksāt augstas summas. Šis demokrātiskās klases viedtālrunis ir līdz 3-4 reizēm lētāks par iekārotajiem iPhone 4, HTC Desire un līdzīgiem, tomēr spēj nodrošināt visas viedtālrunim būtiskās funkcijas.

 

Telefonā ir iekļauts bagātīgs funkciju klāsts, kas to padara par īpaši piemērotu viedtālruni lietotājiem, kam svarīga ir kvalitatīva saziņa un izklaide tālrunī. Jaunais tālrunis nodrošina datu pārraidi ar ātrumu līdz 7.2 Mb/s, tam ir 2.0 versijas Bluetooth, kā arī iespēja izmantot WiFi tīklu.

Papildus pievienotā vērtība Vodafone 845 ir iespēja lietot Google Maps kartes un navigācijas iespējas, kas lietotājam nodrošina iespēju telefonā pārlūkot savu un vēlamo ceļa mērķu atrašanās vietu.

Ikvienam Android viedtālruņa lietotājam ir iespēja to personalizēt dažādos veidos, tādejādi pielāgojot savām vajadzībām.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: