Kāpēc Valdi Zatleru miesīgs tēvs iesūdzēja tiesā?
Publicēts 22. oktobrī, 2009.
Valsts prezidents Valdis Zatlers parasti izvairās runāt par savu tēvu, jo kā izrādās viņu attiecības ir ļoti saspīlētas. Rezultātā Līgonis Zatlers, kurš ir pensionārs bija tiesā iesniedzis prasību par uzturlīdzekļu piedziņu no valsts prezidenta.

Kā jau izskanējis presē un citos medijos Valda Zatlera un Līgoņa Zatlera attiecība ir bijušas ļoti saspringtas un nejaukas. Valdis Zatlers par saviem vecākiem īpaši nerunā un uz jautājumiem neatbild, tikai vien izteicies, ka vecāki ir šķīrušies vēl kad gājis skolā un cienot vecākus atsakās no liekiem komentāriem.

Turpretī Līgonis Zatlers presei savus komentārus un attiecības ar dēlu ir skaļi apudis, izsakot, ka esot pilī nevēlama persona un uz inaugurācijas balli 2007. gadā nav uzaicināts, kā arī pauda viedokli, ka ir kauns skatīties televīzijā uz dēlu Valdi Zatleru.

Šis konflikts turpinās un Līgonis Zatlers pērn iesniedzis tiesā prasību par uzturlīdzekļu piedziņu no prezidenta Valda Zatlera, pieprasot vairāk kā sešus procentus no prezidenta ienākumiem. Uz tiesas sēdi prezidents neesot ieradies, bet gan vienojoties par mierizlīguma parakstīšanu, kas rezultātā uzliek prezidentam ikmēnesi maksāt savam tēvam pāris simtus latu.

Komentāri (2)
Kaspars: Kljuuda tekstaa!- Turpretī Līgonis Zatlers presei savus komentārus un attiecības ar dēlu ir skaļi apudis, izsakot, ka esot pilī nevēlama persona un uz inaugurācijas balli 2007. gadā nav uzaicināts, kā arī pauda viedokli, ka ir kauns skatīties televīzijā uz dēlu Vladi Zatleru.
(Vladi Zatleru)
22/10/2009 17:01
Kloons: Toties Līgonim ir ļoti laba humora izjūta!

Kapēc rīvējās viņi uz to atbildi rakstā arī neatradu :/
Un aizkam vecas ziņas ķidājam? :D
23/10/2009 15:11
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: