Kādā Japānas maiznīcā ražo "iPhone" formas cepumus
Publicēts 29. decembrī, 2010.
Japānas rietumos kādā lauku apvidus maiznīcā ražo "Apple" mobilā telefona "iPhone" formā izveidotus šokolādes biskvīta cepumus ar krāsainām ēdamām ikonām.

44 gadus vecā iestādes īpašniece Kumiko Kudo atklāja, ka maiznīca "Green Gables" Tokušimas prefektūrā uzsāka šo saldumu ražošanu 2008.gadā, kad kāda kliente palūdz šādu cepumu izgatavot kā īpašu dzimšanas dienas dāvanu savam vīram.

Taču cepumi ieguva valsts mēroga slavu, kad to fotouzņēmumus īso vētījumu sociālajā tīklā "Twitter" ievietoja slavenā uzņēmēja un rakstniece Kadzujo Kacuma un japāņu popzvaigzne Komi Hirose.

Kopš tā laika Kudo ir pārdevusi simtiem "iPhone" cepumu.

"Šāda reakcija ir pilnībā pārsteidzoša. Sākotnēji cepums tika izveidots, tikai lai izpildītu draudzenes lūgumu, un es nebiju plānojusi saņemt papildu pasūtījumus," atklāja Kudo.

Martā viņa parādīja vienu no saviem cepumiem oficiālā "iPhone" un "iPad" izplatītāja Japānā - kompānijas "Softbank" - prezidentam, kurš par saldumiem bija stāvā sajūsmā.

Ar rokām darinātais "iPhone" cepums nav lēts, tā tīkotājiem jāšķiras no 33 ASV dolāriem (17,66 latiem), un tas ir pieejams pasūtīšanai tikai Japānā, kur līdz cepuma iegūšanai savā īpašumā jāgaida divi mēneši.

 


Komentāri (1)
discover: ....kur līdz cepuma iegūšanai savā īpašumā jāgaida divi mēneši... Wot tas ir pieprasījums, ka pasūtījumi jau ir 2 mēnešus uz priekšu! Lai veicas, veiksmīgs biznesa stāsts!
30/12/2010 09:48
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: