Jauna Mobotix durvju vadības sistēma
Publicēts 20. augustā, 2010.
Mobotix prezentējis inovatīvu, jaudīgu un viegli uzstādāmu IP durvju vadības videostaciju. Jaunā produktu sērija ar sfērisku objektīvu piedāvā tirgū vēl nebijušu risinājumu.

Jaunā durvju vadības videostacija T24 pārklāj pilnīgi visu ieejas zonu, no sienas līdz sienai, no grīdas līdz griestiem, neatstājot nevienu baltu plankumu. Parastās durvju novērošanas kameras bieži vien ieraksta apmeklētāja attēlu tikai tad, ja apmeklētājs stāv tieši kameras objektīva priekšā. Turpretī sfērisks objektīvs ataino objektīva priekšā notiekošo kā 360° pilnu attēlu, neatstājot nepārskatāmas vietas. Izmantojot kamerā iestrādāto attēla korekcijas programmatūru, attēls tiek uzlabots tiešsaistes režīmā un nosūtīts uz attālināto videonovērošanas staciju. Pēc tam attēlu var digitāli grozīt, apskatīt to panorāmas skatā vai palielināt. T24 balstās starptautiskajā videotelefonijas standartā VoIP/SIP un H.264. 



Pieeja no jebkuras vietas pasaulē

Atskanot durvju zvanam, caur tīklu notiek savienojums ar VoIP videotelefonu, standarta datoru vai planšetdatoru. Pēc tam iegūt audio vai video pieeju durvju vadības sistēmai iespējams no jebkuras vietas pasaulē. Tas nozīmē, ka durvis iespējams atvērt arī attālināti.

Bezatslēgas pieeja

Mobotix pieejas modulis, kuru var izmantot arī atsevišķi, kalpo kā profesionāla pieejas kontrole, ievadot PIN kodu vai izmantojot radiofrekvences identifikācijas ierīci. Šis modulis ir savienots tieši ar drošu durvju atvērēju caur MxBus kopni, un to var ieprogrammēt tiešsaistē. Pateicoties drošajam durvju atvērējam, nav iespējams atvērt durvis ar spēku, apejot savienojuma kabeli. Bez tam iebūvētā baterija nodrošina drošu durvju aizslēgšanu vai atslēgšanu, ja ir traucēta elektroenerģijas padeve. 

 

Iestrādātā ziņojumu funkcija

Sistēma ļauj atstāt digitālus balss ziņojumus, kuriem var piekļūt vēlāk. Tas nozīmē, ka, apmeklētājam zvanot pie durvīm, var tikt automātiski atskaņots ziņojums par saimnieka prombūtni, tāpat var atstāt videoziņojumus ar skaņu un noteiktajai personai domātos individuālos ziņojumi.

Decentralizētā koncepcija

Aiz ēkas durvīm notiekošais var tikt automātiski ierakstīts iebūvētajā atmiņā nepārtrauktā režīmā, kā arī var tikt ierakstīti atsevišķi notikumi ar sinhronizētu skaņu. Ierakstu decentralizētā apstrāde un glabāšana kamerā samazina līdz minimumam nepieciešamo frekvenču diapazonu un ievērojami samazina sistēmas izmaksas.  

Ātra un vienkārša uzstādīšana

IP durvju novērošanas stacija ir pievienota tīklam un tiek apgādāta ar elektroenerģiju caur Ethernet kabeli, vai arī izmantojot Mx2 vadu pagarinātāju, pievienotu pie diviem zvana vadiem. Pieslēdzot augstas izšķirtspējas kameru, esošais durvju zvans vai parastais durvju domofons var tikt viegli pārveidots par daudzfunkciju pieejas kontroles sistēmu.

Draudzīga lietotājam

Mobotix ir speciāli radījis ērto MxEasy programmatūru vienkāršai un ērtai lietošanai. Jebkurš dators var ātri pārtapt daudzfunkciju attālinātajā T24 sistēmā ar parocīgu lietotāja saskarni.

Iespēja pasūtīt klienta vajadzībām pielāgotu T24 sistēmu

T24 produktu līnija ir moduļu sistēma, kas pielāgojama klienta individuālām vēlmēm. Tādēļ tā ir piemērota gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. No laika apstākļu ietekmes aizsargātā ārdurvju sistēma  (IP65, piemērota temperatūrām no -30°C līdz +60°C) ir pieejama  četrās krāsās: balta, sudrabaina, tumši pelēka un dzintara. Turklāt sfēriskās kameras modulis ir savietojams ar Siedle Vario sistēmu. Siedle atsevišķie moduļi ir iestrādāti īpašā Mobotix IO termināļa pultī. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: