Izsūdzi grēkus internetā
Publicēts 28. oktobrī, 2009.
Šobrīd aktuāla mājaslapa greksudze.lv, kurā visiem tās apmeklētājiem bez maksas un reģistrācijas ir dota iespēja izsūdzēt savus grēkus. Tiem, kuriem "dziļi iekšā sēž neizrunāts Grēks", tiek piedāvāts anonīmi tajā dalīties.

Mājas lapā ir jau sakrājies neliels skaits grēksūdžu, par kurām iespējams arī balsot, veidojot grēku TOP 100. Topa pirmajā desmitniekā iekļuvuši tādi grēki kā slinkošana darbā, sava plazmas televizora regulāra apskaušana, bērnībā pastrādāta tukšo pudeļu zagšana, kā arī garastāvokļa maiņas - dusmas uz sevi par dažādām sevis izraisītām problēmām.

Mājaspalas greksudze.lv veidotāji atzinuši, ka priecāsies par katru grēksūdzi, bet lūguši grēciniekus tajās neiekļaut komentārus par citu grēksūdzēm, konkrētus cilvēku vārdus, firmu nosaukumus un kontaktinformāciju, pornogrāfiskus jeb seksuālus grēku aprakstus, citātus no svešiem avotiem un izfantazētas grēksūdzes. Tāpat grēcinieki lūgti ievērot gramatikas likumus.

Kāds grēcinieks atzinies, ka viņš reiz nozadzis no restorāna pelnutrauku, bet pēc nedēļas restorāns aizvērts, turpretī kāds cits sniedzis visnotaļ detalizētu izklāstu par to, kā, draugam nezinot, izmantojis viņa Lexus markas automašīnu, lai uzstādītu ātruma rekordu.

Jau  diezgan ilgi globālajā tīmeklī darbojas neskaitāmas mājaslapas angļu valodā, kur anonīmi iespējams izsūdzēt grēkus, un daļā no tām virtuālās grēksūdzes ir maksas pakalpojums, bet grēcinieks atšķirībā no Latvijā darbojošās mājas lapas pēc atzīšanās saņem arī norādes no biktstēva, kā izpirkt savus grēkus.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: