iPhone 4 kļūmes dēļ briti pirmdien kavējuši darbu
Publicēts 2. novembrī, 2010.
Vairāki viedtelefonu "iPhone 4" lietotāji Lielbritānijā pirmdien kavējuši darbu, jo programmatūras kļūmes dēļ "Apple" ierīces modinātājs nav spējis pielāgoties pulksteņu maiņai uz ziemas laiku, liecina mikroblogošanas vietnē "Twitter" veiktie ieraksti.

Simtiem "iPhone 4" lietotāju tviterī rakstījuši par šo programmatūras kļūmi, kas notikusi, kaut arī pārējās telefona funkcijas laika maiņai pielāgojušās automātiski.

"Labi darīts, "Apple", jūs man likāt izvēlēties lietot kārtīgu modinātājpulksteni, nevis paļauties uz "iPhone"," raksta kāds tvitera lietotājs.

 

"Stulbais "iPhone" modinātājs noskanēja stundu par vēlu. Lielisks nedēļas sākums," liecina kāds cits tvitera ieraksts.

"Apple" komentārus šajā situācijā pagaidām nesniedz.

Taču ASV informācijas tehnoloģiju kompānija pagājušajā mēnesī ziņoja, ka tiek izstrādāts programmatūras tā dēvētais ielāps, jo līdzīgas problēmas skārušas "iPhone" lietotājus Austrālijā, kuru modinātājs noskanējis stundu par agru, kad valsts pārgāja uz vasaras laiku.

Informācija liecina, ka no šīs sistēmas kļūmes var izvairīties, izmantojot vienreizēju modinātāju, nevis iepriekš uzstādītus ikdienas modinātāja iestatījumus.

"iPhone 4" jau piedzīvojis sūdzības par to antenu problēmām, bet modeļa baltās krāsas versijas nonākšana tirgū nesen tika pārcelta līdz nākamā gada sākumam.

Tomēr "Apple" jaunāko viedtelefonu raksturojis kā kompānijas veiksmīgāko produktu, pirmajās trīs tirdzniecības nedēļās pārdodot vairāk nekā trīs miljonus "iPhone 4". 


Komentāri (1)
Dzintars: Ne tikai Lielbritānijā, ASV un Austrālijā. Tāda pati problēma skārusi vietējos bāleliņus tepat Latvijā ! Stīvs, kā parasti šādos gadījumos, klusē ? Vai atkal gvelž muļķības ?
02/11/2010 11:21
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: