iPad varētu iegūt divas kameras
Publicēts 8. novembrī, 2010.
Apple turpina "barot" masu informācijas līdzekļus ar ziņām, kas saistītas ar iPad atjaunināto versiju. Šoreiz galvenā ziņa bija tas, ka jaunā planšete varētu iegūt uzreiz divas kameras.

Pirmā atradīsies ierīces frontālajā daļā un tiks izmantota video konferencēm, bet otra būs izvietota aizmugurējā daļā un izpildīs fotoaparāta funkcijas. Kā uzskata analītiķi, par CMOS sensoru piegādātāju var kļūt kompānija OmniVision.

 

Ja tā ir taisnība, tad atjauninātā planšete varēs konkurēt ar nesen izlaisto Samsung Galaxy Tab, kas arī ir aprīkots ar divām kamerām. Turklāt ne tik sen parādījās baumas par iPad samazinātu versiju ar ekrānu, kura izmērs pa diagonāli ir 7 collas. Kā zināms, oriģinālais iPad ir ar 9,7 collu ekrānu. Pagaidām nav skaidrs, kurš no iPad modeļiem iegūs divas kameras.

iPad tika laists tirgū šā gada sākumā, un kopš tirdzniecības sākuma pārdoti jau 10 miljoni iPad. Kā uzskata eksperti, atjauninātais iPad varētu uzrādīt ne sliktākus rezultātus ar 2,5 miljoniem pārdotu vienību nākamā gada pirmajā ceturksnī.


Komentāri (1)
Argh: Nu tā ir vnk sensācija!!! Nenormāls upgrade..
08/11/2010 11:13
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: