HTC viedtālruņu ražotājs ienāk Baltijas valstīs
Publicēts 30. jūnijā, 2010.
Jūnija vidū viens no vadošajiem viedtālruņu ražotājiem pasaulē HTC atklāja pārstāvniecību Baltijas valstīs. Atklāšanas pasākumā tika stāstīts par jauno zīmola koncepciju "Quietly Brilliant", uzņēmuma biznesa plāniem un sadarbību ar TCCM, kas ir oficiālais HTC produkcijas izplatītājs Baltijas reģionā. Tika runāts arī par jaunākajiem tālruņu modeļiem, tai skaitā, uz HTC Sense interfeisa bāzētais HTC Wildfire Android.

Pasākuma laikā HTC viceprezidents Florians Zeihe (Florian Seiche) iepazīstināja klātesošos, ar jauno HTC zīmola vizuālo identitāti "Quietly Brilliant" un uzņēmuma filozofiju, kas tika ieviesta pagājušā gada nogalē.

Jaunais uzņēmuma plāns izskaidro dažādos pakalpojumus, kādus saņem HTC tālruņu īpašnieki. „Mūsu uzņēmums ir pazīstams tehnikas entuziastu lokā, taču mēs vēlamies sasniegt plašāku auditoriju. HTC dizaina filozofija ir ļoti personiska – tev nav nepieciešams saprast telefonu, tev vajag telefonu, kas saprot tevi,” komentē HTC viceprezidents Florians Zeihe. 

„Ievērojamas lietas jāsasniedz vienkāršā ceļā ar ticību, ka labākās lietas dzīvē ir jāizbauda, nevis jāizskaidro,” turpina F. Zeihe 

 

Pavels Orlinskis (Pawel Orlinski), HTC pārstāvis Centrālajā Eiropā un Krievijā, prezentēja pēdējos HTC telefonu modeļus – HTC Desire, Legend, HD2, HD2 Mini, kā arī jauno HTC Wildfire telefonu, kas pasaules mērogā tika prezentēts 2010. gada 18. maijā, bet Baltijas valstu tirgū ienāks jau jūlija vidū. Tā aptuvenā tirgus cena tiek prognozēta 200 eiro apmērā. 

„Mūsdienās vairāk nekā 400 miljonu lietotāju no visas Eiropas, dalās savas dzīves notikumos ar draugiem, radiem un paziņām, izmantojot Facebook. Pirmo reizi HTC Wildfire padara HTC Sense interfeisa iespējas pieejamas arī gados jauniem mobilo telefonu lietotājiem. Ar HTC Wildfire palīdzību iespējams sazināties vienuviet Facebook un Twitter sociālajos tīklos, sūtīt teksta ziņas, attēlus vai e-pasta vēstules un vienmēr atrasties draugu tuvumā,” komentē F. Seihe. 

Vitālijs Komarovs, TCCM s.r.o. HTC Baltijas reģiona vadītājs, atzina, ka TCCM ir pagodināti būt par HTC sadarbības partneriem un izplatītājiem Baltijas valstu reģionā. V. Komarovs arī atzīmēja, ka līdzšinējā un esošā sadarbība ar HTC ir bijusi pozitīva un TCCM ir gatavi ar kopīgiem spēkiem turpināt paplašināt produktu un pakalpojumu klāstu, lai stabilizētu HTC pozīcijas Baltijas valstīs. 


Komentāri (2)
urbis: emm.. un kurā tad valstī tā pārstāvniecība būs?
30/06/2010 11:55
karro: pārstāvniecība kratās (rocks), bet galvenais, ko vajag - iebūvētu latviešu valodas atbalstu! :)
30/06/2010 12:03
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: