HTC prezentē jaunu multimediju tālruni – HTC Sensation
Publicēts 13. aprīlī, 2011.
HTC prezentējis multimediju viedtālruni Sensation, kas piedāvā HTC Sense lietotāja saskarnes jaunākās funkcijas un HTC Watch video pakalpojuma aktuālākās izklaides iespējas.

"Mūsdienu viedtālruņi ir transformējušies pārnēsājamos kabatas izmēra izklaides centros, kas sniedz iespēju uzglabāt un lietot informāciju neatkarīgi no lietotāja atrašanās vietas," komentē HTC Corporation izpilddirektors Pīters Ču. "Pateicoties HTC Sense saskarnes jaunākajām iespējām un HTC Watch video pakalpojumam, mēs paceļam multimediju viedtālruņu funkcionalitātes un sniegto izklaides iespēju latiņu."

HTC Sensation viedtālrunis ne vien iespaidīgi izskatās, bet arī ir kvalitatīvi uzbūvēts - tā ekrānu ieskauj alumīnija korpuss ar noapaļotiem stūriem. Tālrunis ir aprīkots ar platleņķa 4,3 collu HD ekrānu (izšķirtspēja 540 X 960), 8 MPix kameru ar autofokusu un dubulto LED zibspuldzi, VGA frontālo kameru un HDMI pieslēgvietu. Tālruņa "sirds" ir 1,2 GHz divkodolu Qualcomm Snapdragon procesors. Telefona iebūvētā atmiņa ir 1 GB, bet operatīvā atmiņa sasniedz 768 MB. Ierīces svars ir 148 grami, biezums 11,9 milimetri, bet baterijas ietilpība - 1530 mAh.

 

HTC Sense

Inovatīvā HTC Sense lietotāja saskarne piedāvā jaunas iespējas, piemēram, pielāgojamu "Lockscreen" funkciju, kas caur reāllaika aktīvo logu ļauj piekļūt lietotāja svarīgākajai informācijai un saturam – sociālo tīklu, fotogrāfiju, laika prognožu u.c. atjauninājumiem, kas parādās, tiklīdz tiek ieslēgts tālruņa displejs. Aktīvais logs nodrošina tūlītēju piekļuvi svarīgākajām tālruņa funkcijām, piemēram, zvana veikšanai, e-pasta nosūtīšanai, fotografēšanai – veicot tālruņa atbloķēšanas kustību. Piemēram, lai īstajā brīdī noķertu labu kadru, kameru iespējams aktivizēt nekavējoties caur aktīvo logu. HTC piedāvā arī uzlabotu laika prognozes attēlojumu, kas ir papildināts ar iespaidīgiem audiovizuāliem efektiem. HTC Sensation tālrunis ir aprīkots ar HD videokameru, kas filmē ar ātrumu 30 kadri sekundē un 1080p izšķirtspēju. Video fanus patīkami pārsteigs arī jaunais video rediģēšanas rīks "Video Trimmer Tool".

 

HTC Watch

HTC Sensation ir izteikts multimediju viedtālrunis, kas, pateicoties 4,3 collu platekrāna displejam, dod iespēju skatīties iecienītākos video un filmas oriģinālā formātā un izšķirtspējā. HTC Sensation ir pirmais viedtālrunis, kurā integrēta HTC Watch aplikācija un pakalpojums, kas ļauj piekļūt un apskatīt jaunākās filmas, sporta pārraides u.c. video saturu ātrā un ērtā veidā. Pateicoties HTC progresīvajai lejupielādes tehnoloģijai, tālrunī ir iespējams skatīties video un filmas "šeit un tūlīt" režīmā, negaidot apjomīgu video failu lejupielādes beigas. 

HTC Sensation būs pieejams pie Eiropas lielākajiem mobilo sakaru operatoriem un izplatītājiem jau tuvākajā laikā. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: