HTC atklāj telefonus TITAN un Radar
Publicēts 6. septembrī, 2011.
HTC Corporation (HTC) prezentējis divus jaunus viedtālruņus - HTC TITAN un HTC Radar, kas darbojas ar Windows Phone programmatūru, medijiem pavēstīja "HTC Corporation" komunikācijas konsultante Liena Muraškina.

 

HTC TITAN mobilo saturu un multimedijus var baudīt līdz šim lielākajā HTC piedāvātajā displejā - tā izmērs pa diagonāli ir veselas 4,7 collas. Vienlaikus telefons ir ārkārtīgi plāns - tā alumīnija korpusa biezums ir tikai 9,9 milimetri. HTC Radar savukārt ir veidots, lai nodrošinātu iespēju atrasties ciešā saiknē ar tuviem cilvēkiem, ziņām un izklaides iespējām, izmantojot jaunāko Microsoft Windows Phone operētājsistēmu Mango.

Gan HTC TITAN, gan HTC Radar ir atsevišķs fotografēšanas slēdzis, lai attēlus varētu uzņemt, neatbloķējot telefonu. Jauns kameras sensors nodrošina uzlabotu fotografēšanu vājā apgaismojumā un abi tālruņi var uzņemt dinamiskus augstas izšķirtspējas (HD 720p) video. Ar HTC Photo Enhancer aplikāciju attēlus ar vienu klikšķi var augšupielādēt sociālajā tīklā Facebook, atzīmējot tajos savus draugus, izmantojot Windows Phone nodrošināto sejas atpazīšanas funkciju.

Ar 4,7 collu Super LCD ekrānu (480x800), 8 megapikseļu aizmugurējo kameru un 1,3 megapikseļu priekšējo kameru video zvaniem, HTC Titan apvieno augstas veiktspējas inovācijas un īpaši plānu, elegantu un kvalitatīvu 9,9 mm matēta alumīnija korpusu, kas ērti iegulst rokā.

HTC TITAN veiktspēju nodrošina 1,5 gigahercu procesors un 512 MB operatīvā atmiņa, un tas droši kalpos kā mobilais birojs, kas ļauj efektīvi veikt vairākus uzdevumus vienlaicīgi - pārskatīt prezentāciju, vienlaikus sazvanoties konferences zvanā, vai klausīties mūziku un atbildēt uz e-pastiem.

Telefonam ir iebūvēta Microsoft Office Mobile programmatūra, kas ļauj izveidot, labot un koplietot dokumentus ātri un viegli. Uzlabotas e-pasta funkcijas padarīs viegli vadāmus vairākus e-pasta kontus, palīdzēs sinhronizēt uzdevumu sarakstus un kalendāru, sagrupēt kontaktus, lai vienkāršotu saziņu, un piedāvās iespējas saglabāt jaunākās idejas un piezīmes datu mākonī ar programmu Microsoft OneNote. Pateicoties milzīgai virtuālajai klaviatūrai rakstīšana uz HTC TITAN būs ātra un ērta.

HTC Radar (arī tā korpuss ir izgatavots no alumīnija) nodrošina ērtu sazināšanos ar radiem, draugiem un paziņām caur jauno Windows Phone funkciju People Hub, kura piedāvā iespēju būt informētiem par jaunumiem sociālajos tīklos, kā arī pārskatīt saziņas vēsturi ar katru no draugiem. Saziņai var izmantot ne tikai zvanīšanu un īsziņas, bet arī Facebook tērzēšanas iespēju, Windows Live Messenger un līdzīgas aplikācijas.

HTC Radar ir 1 gigaherca centrālais procesors, 8 GB iebūvētā atmiņa, 512 megabaitu operatīvā atmiņa, 3,8 collu (480x800) ekrāns un 5 megapikseļu aizmugurējā kamera.

HTC TITAN un HTC Radar visā pasaulē būs pieejams no 2011. gada oktobra.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: