HTC 3D tālrunis
Publicēts 29. jūnijā, 2011.
Viedtālruņu ražotājs HTC Corporation paziņojis par jaunā viedtālruņa HTC EVO 3D laišanu Eiropas tirgū šā gada jūlijā.

 

HTC EVO 3D ar HTC Sense lietotāju saskarnes jaunākajām iespējām un HTC videomateriālu skatīšanas funkciju Watch ir telefons, kas nodrošina ērtu un vienkāršu video un attēlu uzņemšanu, kā arī trīsdimensiju pieredzi bez speciālām brillēm. Mirkļu iemūžināšanai 3D tālrunis izmanto divas korpusa aizmugurē iebūvētas 5 megapikseļu kameras, kuras ērti var pārslēgt no 2D uz 3D režīmu un atpakaļ. Platleņķa kamerām piemīt Tiltshift Effect (selektīvā fokusēšana), kas pēc izvēles atsevišķas ainas detaļas padara izplūdušas, tā radot iespaidīgu mērogu modeļu efektu. Ar kameru pat sliktā apgaismojumā var uzņemt video 720p izšķirtspējā līdz pat 30 kadriem sekundē.

Pilnvērtīgai izklaidei ar 3D filmām, video, attēliem, kā arī spēlēm lieti noderēs 4,3 collu qHD ekrāns, stereo skaņa un augstas veiktspējas 1.2 GHz divkodolu Qualcomm Snapdragon procesors.

HTC EVO 3D dizainu papildina jaunākās HTC Sense iespējas, piemēram, 3D izvēlnes un iespēja pielāgot aktīvo sākuma ekrānu (lockscreen) savām interesēm un paradumiem, lai  reālā laikā piekļūtu vissvarīgākajam saturam – sākot ar fotogrāfijām un beidzot ar e-pastu un jaunāko informāciju sociālajos tīklos. Pieejama arī pazīstamā HTC laika prognozes aplikācija, kas ļauj lūkoties mākoņos un gozēties saulē ar brīnišķīgām, jaunām pilnekrāna 3D animācijām.

 HTC EVO 3D viedtālrunis būs pieejams Eiropā, sākot ar 2011. gada jūliju.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: