Facebook telefons nosaukts Bafijas vārdā
Publicēts 23. novembrī, 2011.
Lielākais sociālais tīkls Facebook izlēmis par labu Taivānas mobilo sakaru ierīču ražotājam HTC, ar kuru kopā tiks izstrādāts pirmais Facebook viedtālrunis - Buffy.

 

Telefons, kas nodēvēts vampīru kāvējas Bafijas vārdā (Buffy), darbosies ar būtiski pārveidotu Android operētājsistēmu un tajā dziļi integrētu Facebook un tā iespējām kā arī HTML5 atbalstu.

Kā vēsta Fox News, Facebook tikai nesen ir pieņēmis galīgo lēmumu attiecībā uz partneri telefona izstrādē. Optimistiskākās aplēses, ka Facebook telefons veikalu plauktos varētu nonākt 12 līdz 18 mēnešu laikā. Tāpat Facebook oficiāli neapstiprina, ka telefons varētu tikt izstrādāts.

Pēc kompānijas informācijas sociālo tīklu aktīvi izmanto 350 miljoni mobīlo telefonu lietotāju. Tāpat kompānijai ir darīšanas ar 457 mobīlosakaru operatoriem visā pasaulē, bet tai pašā laikā paša Facebook loma ir visai maza, proti, vairumā gadījumā mobilajos tālruņos sastopamā Facebook aplikācija ļauj tikai aplūkot draugu jaunumus, veikt ierakstus un augšupielādēt bildes, taču ir arī gadījumi, kuros Facebook integrācija ir mazliet dziļāka, piemēram, līdz kontaktu līmenim adrešu grāmatiņā.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: