Dusmīgos Putnus varēs spēlēt arī Facebook
Publicēts 9. martā, 2011.
Populārā mobilo ierīču spēlīte Angry Birds jeb Dusmīgie Putni, ko izstrādā kompānija Rovio, pēc tās vadītāja Mikaēla Heda teiktā tiks iekļauta arī starp sociālās vietnes Facebook spēlēm.

Kā vēsta CNN, Angry Birds Facebook versija būs pieejama jau aprīlī, un Heds apgalvo, ka tā sniegs līdz šim nepieredzētu spēles funkcionalitāti un iespējas. Pagaidām gan nav precizēts, kas būs šīs izvērstās iespējas, taču, runājot par jauno spēlīti, Heds lietojis vārdu "sadarbošanās" un uzsvēris, ka sivēniem būšot lielāka loma spēles sižetā. Arī par "sadarbošanos" nekādas konkrētības pagaidām nav.

Dusmīgajiem Putniem ir savs profils Facebook (skat. saiti resursos), un tā ir labākā iespēja, kā visātrāk uzzināt aktuālākos jaunumus, protams, ja šādas spēlītes šķiet interesantas.

Var atzīmēt, ka spēle Angry Birds ir piedzīvojusi apskaužamu izaugsmi. Sākotnēji tā tika radīta iPhone, bet pēcāk tika adaptēta arī Android platformas, kā arī Palm un Nokia ierīču vajadzībām. Tagad Angry Birds ir pieejams arī mobilajos tālruņos ar Windows Phone 7 platformu, personālajos datoros kā arī spēļu konsolēs - mobilajā Sony PSP un stacionārajā PlayStation 3. Piedevām tiek izstrādāta spēles 3D versija.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: