Divkodolu viedtālrunis 'LG Optimus 2X' no aprīļa arī Latvijā
Publicēts 21. martā, 2011.
Aprīlī tehnoloģiju entuziasti Latvijā varēs iegādāties pasaulē pirmo divkodolu viedtālruni LG Optimus 2X (P990), kas ir jauns mobilās saziņas sasniegums.

Salīdzinājumā ar vienkodola viedtālruņiem, LG Optimus 2X ar NVIDIA® Tegra™ 2 mobilo divkodolu centrālo procesoru nodrošina ievērojamus tīmekļa pārlūkošanas un mobilās izklaides veiktspējas uzlabojumus. Tāpat lietotāji var izmantot visas priekšrocības, ko nodrošina vienmērīga vairāku uzdevumu veikšana dažādās lietojumprogrammās un tūlītēja reakcija uz pieskārienu.

LG Optimus 2X ir Full HD multivide ar 1080p video ierakstīšanas un atskaņošanas iespēju. Tāpat šis viedtālrunis ar HDMI mirroring funkciju ļauj tālruņa saturu ērti demonstrēt lielāka izmēra televizora ekrānā vai datora monitorā. Tāpat ar HDMI mirroring žirosensoru iespējams spēlēt kustībjutīgas spēles uz lielākiem ekrāniem, kvalitātes ziņā neatpaliekot no mūsdienu spēļu konsolēm.

LG Optimus 2X ir pirmā mobilā ierīce ar 7.1 vairākkanālu virtuālu aptverošo skaņu. Turklāt ar DLNA savienojamību vienkāršotā informācijas koplietošanas iespēja ļauj ērti pārsūtīt un saņemt dažādus failus uz saderīgām mobilajām ierīcēm.

-NVIDIA Tegra 2 mobilā mikroshēma ar 1 GHz divkodolu procesoru
-1080p MPEG-4/H.264 atskaņošanas un ierakstīšanas iespēja
-HDMI mirroring
-4 collu WVGA ekrāns
-8 megapikseļu aizmures kamera/1,3 megapikseļu priekšējā kamera
-7.1 vairākkanālu virtuālā aptverošā skaņa
-8 GB atmiņa
-mikro SD atmiņas paplašināšanas iespējas (līdz 32 GB)
-mikro USB savienojamība
-1500 mAh akumulators
-Adobe Flash Player 10.1

LG Optimus 2X sākotnēji tiks piedāvāts ar Android 2.2 (Froyo) ar iespēju to atjaunināt uz 2.3 (Gingerbread) operētājsistēmu.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: