"bwin.com" eksperti Latvijai prognozē zelta medaļu
Publicēts 4. februārī, 2010.
Pēc pasaules lielākā sporta totalizatora bwin.com bukmeikeru aplēsēm skeletonists Martins Dukurs ir visaugstāk vērtētais Latvijas sportists, kurš uz mājām varētu pārvest zelta medaļu 2010.gada Ziemas Olimpiskajās spēlēs, kas norisināsies no 8.līdz 28.februārim Vankūverā. Savukārt viņa brālis Tomass Dukurs tiek ierindots devītajā vietā.

Latvijas kamaniņu duetam Andrim un Jurim Šiciem tiek prognozēta 7.vieta kopvērtējumā. Bobslejistam Jānim Miņinam tiek paredzēta 4.vieta, piekāpjoties tādiem sportistiem kā Karlam Angerēram no Vācijas un Stīvenam Holkombam no ASV, kā arī galvenajai bobsleja cerībai - vācietim Andrē Langem.

Latvijas hokeja izlasei ir visbēdīgākās prognozes. bwin.com eksperti tai prognozē 4.vietu B grupā un 11.vietu visā turnīrā, aiz sevis atstājot tikai Norvēģijas izlasi.

Par galvenajiem favorītiem zelta medaļu kopskaitā tiek uzskatīta Vācija, aiz kuras seko Kanāda, Amerikas Savienotās Valstis un Norvēģija.

Komentāri (1)
Māris Melnozols: Man gan likaas, ka tur bija prognoze vai ieguus medalju pret neieguus medalju (1.30 pret 3.22 attieciigi)
05/02/2010 14:27
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: