BMW piedāvās atšķirties
Publicēts 1. aprīlī, 2010.
Cik nav redzēts, ka cilvēki saviem auto uzlīmē veikalā pirktas plastmasas emblēmas, tādējādi radot mānīgu iespaidu par pašu auto.

Lai gan izskats ir mānīgs un aiz, piemēram, M5 emblēmas slēpjas gluži parasts 520i, auto atšķiras un vēsta par tā saimnieka piederību kādai konkrētai pilsoņu grupai. Šī mode nav gājuši garām arī pašiem BMW mārketinga speciālistiem, un tagad rūpnīca izlaidīs atšķirīgas zīmola emblēmas. Vismaz Lielbritānijā.

Lieta tāda, ka Lielbritānijā tuvojas vēlēšanas, un, lai cilvēkiem - BMW markas automobiļu īpašniekiem - dotu iespēju uzskatāmi parādīt savu noslieci par labu vienam vai otram politiskajam spēkam, BMW piedāvās trīs dažādu krāsu emblēmas līdzšinējās zili baltās vietā.

Inovatīvā politiskās piederības pazīšanas zīme, kam dots nosaukums Political Roundel Attachment Tag jeb PRAT (latviski - muļķis), ir limited edition aksesuārs un tiks piedāvāts visās lielāko Lielbritānijas partiju krāsās.

BMW Izdomāto tehnoloģiju izpētes centra vadītājs Ūve Bīnhads norāda, ka atšķirīgo emblēmu ideja tikusi apspēlēta jau vairākus gadus, līdz beidzot to nolemts īstenot dzīvē, jo kompānijai šķitis, ka šādam nišas produktam būs labs noiets. Līdzīgi kā BMW markas automobiļiem, kas arī nereti ir nišas produkti.

Binhads arīdzan norāda, ka jauno emblēmu būtiskākā priekšrocība ir iespēja politiski nestabilajiem vēlētājiem pēc savu uzskatu maiņas to dažu sekunžu laikā nomainīt pret citu.

Var atzīmēt, ka iepriekš BMW Izdomāto tehnoloģiju nodaļā tika izstrādāti suņus atbaidoši vieglmetāla riteņu diski.

***Aprill, aprill no BMW***

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: