Austrālijā prezentē mazcenas planšetdatoru
Publicēts 28. oktobrī, 2010.
Austrālijas telekomunikāciju kompānija "Telstra" trešdien prezentēja planšetdatoru, kas piedāvā līdzīgas funkcijas kā ASV informācijas tehnoloģiju uzņēmuma "Apple Inc." izstrādātā ierīce "iPad", taču to arī iespējams lietot kā mobilo telefonu.

Planšetdators "T-Touch Tab", kas tirdzniecībā nonāks nākamnedēļ, nodrošinās lietotājiem iespēju veikt video un telefona zvanus, kā arī sūtīt teksta ziņas, un tas tiek uzskatīts par valstī "vislētāko bezvadu planšetdatoru".

""T-Touch Tab" apmierinās austrāliešu apetīti pēc ātras un pieejamas piekļuves informācijai, noderīgām aplikācijām un digitālajiem medijiem, lai arī kur tie atrastos," norādīja "Telstra" pārstāve Rebeka O'Flērtija.

 

Ierīces cena mazumtirdzniecībā būs 299 Austrālijas dolāri (149 lati), un tā aprīkota ar 18 centimetru lielu skārienjutīgu ekrānu. "T-Touch Tab" izmantota interneta giganta "Google" izstrādātā operētājsistēma "Android 2.1", piedāvājot piekļuvi vairāk nekā 80 000 aplikāciju.

Eksperti to jau nodēvējuši par Austrālijā pirmo zemo cenu planšetdatoru.

Žurnāls "PC World" vēsta, ka "T-Touch Tab" izceļas salīdzinājumā ar tādiem konkurentiem kā "iPad" un "Samsung Galaxy Tab" kā "pieejams iesācēju planšetdators, kas neskopojas ar funkcijām".

Savukārt interneta vietne "Gizmodo Australia" norāda, ka šī ierīce paredzēta pusaudžiem un gados vecākiem pircējiem, "kuri varētu būt ieinteresēti par planšetdatoriem, taču nevēlas maksāt 650 dolārus (326 latus) par "iPad"".

"Apple" planšetdatora "iPad" tirdzniecību Austrālijā uzsāka maijā, un tirgus izpētes uzņēmums "GfK" nesen lēsa, ka valstī pārdoti jau gandrīz 200 000 ierīču. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: