Apple vadītājs pārvietojas "neredzamā" auto
Publicēts 24. februārī, 2011.
Amerikāņu koncerna Apple vadītājs Stīvs Džobss savu grezno Mercedes-Benz automobili, iespējams, ir nomainījis pret necilu 1997. gada Honda Civic, kurš neapšaubāmi ir krietni vien neuzkrītošāks un nepamanāmāks un ļauj vieglāk paslīdēt garām uzmācīgo paparaci kameru lēcām.

Pirms neilga laika pasaules medijus apceļoja ziņa, ka Apple vadītājs Stīvs Džobss dodas ilgā veselības uzlabošanas atvaļinājumā. Nekavējoties uzmutuļoja spekulācijas, ka Džobsu piemeklējušas smagas veselības problēmas un Apple nākotne ir neskaidra, un attiecīgi Džobss kā persona ir piesaistījis pastiprinātu uzmanību.

Saprotams, ka cilvēkam, kurš sev vien zināmu iemeslu dēļ ir nolēmis uz salīdzinoši ilgu laiku pamest uzņēmumu, lieka un liela uzmanība nav nepieciešama, kā dēļ Džobss savu sudraboto SL 65 AMG ir nomainījis pret Honda Civic, kura maksā apmēram tikpat, cik labi sporta apavi. Tā, atsaucoties uz publikāciju Forbes un ziņu aģentūrā RIA Novosti, vēsta Newsru.com.

Pirms dažām dienām National Enquirer esot publicējis attēlus, kuros redzama Džobsam līdzīga persona apmeklējam onkoloģijas klīniku un melns Honda Civic.

"Melns Honda Civic patiešām ir neredzams auto, kuram Kalifornijā neviens īpašu uzmanību nepievērsīs," atsaucoties uz Forbes, raksta Newsru.com.

Apple darbības pašreizējais rīkotājs un faktiskais Džobsa aizvietotājs Tims Kuks apgalvo, ka Džobss aizvien piedalās stratēģisko lēmumu pieņemšanā un pagājušajā ceturtdienā līdz ar citiem amerikāņu IT industrijas grandiem Sanfrancisko ir ticies ar ASV prezidentu Baraku Obamu. Preses pārstāvji gan šajā pasākumā netika ielaisti, taču Baltais nams apgalvo, ka uz sanāksmi ieradušies visi lūgtie viesi. Tai pašā laikā visnotaļ apšaubāma ir Džobsa publiska parādīšanās 2. martā, kad paredzēta iPad2 prezentācija. Iespējams, iziešanai sabiedrībā nav arī būtiska pamata, jo nez vai jaunais iPad kardināli atšķirsies no oriģinālā modeļa.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: