Apple izstrādā mazākus un lētākus iPhone
Publicēts 15. februārī, 2011.
ASV informācijas tehnoloģiju kompānija "Apple Inc." izstrādā mazāku un lētāku viedtelefonu "iPhone" modeļu līniju, kā arī uzlabo programmatūru nodrošinājumu, lai atvieglotu lietotājiem piekļuvi izklaides, fotogrāfiju un video saturam, vēsta laikraksts "Wall Street Journal".

Jaunā ierīce ar pagaidu nosaukumu "N97" izmēros būs aptuveni divreiz mazāka par "iPhone4" un divreiz lētāka nekā "Apple" viedtelefonu pašreizējie modeļi, laikraksts citē kādu personu, kurš pirms pāris mēnešiem redzējis šīs ierīces prototipu.

Tajā pašā laikā uzņēmums arī uzlabo tiešsaistes uzglabāšanas pakalpojumu "MobileMe", par kura lietošanu patlaban nepieciešams maksāt 99-149 dolārus (52-77 latus) gadā.

"Wall Street Journal" norāda, ka "Apple" šo pakalpojumu, iespējams, varētu padarīt par bezmaksas, lai lietotāji fotogrāfijas un video varētu augšupielādēt tur, nevis glabāt savās ierīcēs.

Tādējādi netiktu aizņemta viedtelefonu atmiņa un "MobileMe" varētu arī tikt izmantota kā platforma jaunas tiešsaistes mūzikas pakalpojumam.

Jaunā ierīce un pakalpojums tirgū varētu parādīties šajā vasarā, lai gan arī šie plāni vēl varētu mainīties, vēsta laikraksts.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: