Anonīms pircējs par 10 miljoniem latu iegādājas vairākus 'Aston Martin One-77'
Publicēts 20. maijā, 2010.
Kāds anonīms pircējs iegādājies uzreiz desmit "Aston Martin One-77" superauto, par to samaksājot aptuveni 12 miljonus sterliņu mārciņas (nepilnus 10 miljonus latu), vēsta "AutoExpress". Jāatzīmē, ka šis markas visdārgākais modelis tiks izgatavots tikai 77 vienībās, tā kā viena pircēja rokās būs 13% šī superauto eksemplāru.

Pēc provizoriskas informācijas, šis noslēpumainais pircējs, kurš samaksājis uzreiz par desmit ekskluzīvajiem spēkratiem, ir no Tuvajiem Austrumiem.

 

Iepriekš tika ziņots, ka pēc provizoriskajiem pasūtinājumiem visa "Aston Martin One-77" partija tika izpirkta vēl pirms sērijveida ražošanas uzsākšanas. Tomēr tagad autoražotājs atklāj, ka, ņemot vērā arī nule pārdotos desmit spēkratus, ko iegādājies viens klients, realizēti tikai 65 no plānotajiem 77 visdārgākajiem "Aston Martin".

 

Atgādināsim, ka "Aston Martin One-77" tika prezentēts pērnā gada pavasarī Ženēvas autoizstādē. Tas aprīkots ar 700 zirgspēku jaudīgu 7,3-litru V12 dzinēju. No vietas līdz 100 km/h superauto paātrinās 3,5 sekundēs un spēj sasniegt 355 km/h ātrumu. Automobiļa cena ir 1,2 miljoni sterliņu mārciņas (aptuveni 983 tūkstoši latu).

 

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: